Pages

Saturday, August 31, 2019

Ιδού το φονικό «χαλί» του λούνα παρκ για την 13χρονη μαθήτρια - Larissanet.gr

Ιδού το φονικό «χαλί» του λούνα παρκ για την 13χρονη μαθήτρια - Larissanet.gr

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ιδού το φονικό «χαλί» του λούνα παρκ για την 13χρονη μαθήτρια

Φωτ. larissanet

Ανείπωτη τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου. Μια 13χρονη μαθήτρια που πήγε να διασκεδάσει στην εμποροπανήγυρη έχασε τη ζωή της, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ενώ είχε ανέβει στο γνωστό παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ εκσφενδονίστηκε και στη συνέχεια «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Δυστυχώς η διασκέδαση μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς το παιχνίδι έμελλε να ‘ναι το τελευταίο για την 13χρονη.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπετε το σημείο που βρέθηκε από ανθρώπους του παζαριού η άτυχη κοπέλα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Μόλις έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί στο γεμάτο από κόσμο χώρο της εμποροπανήγυρις επικράτησε χάος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, που από την πτώση είχε καρφωθεί σε άλλο παιχνίδι.

Οι γιατροί για αρκετή ώρα έδιναν μάχη για τη ζωή της κοπέλας η οποία είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει . Η Αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Μία σύλληψη

Σήμερα το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ για το δυστύχημα του 13χρονου κοριτσιού, που έλκει την καταγωγή του από τον Αλμυρό.

Εμπειρογνώμονες

Εξάλλου σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί και χάθηκε τόσο άδικα ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Λουλούδια άφησαν στον τόπο του συμβάντος μικρά παιδιά…

Ο πατέρας της ανήλικης μετέφερε τα μηχανήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, είναι οδηγός φορτηγού και την περασμένη εβδομάδα ήταν αυτός που μετέφερε τα μηχανήματα στον χώρο για να στηθεί το λούνα παρκ…

Τελευταία ενημέρωση: 14.11′

Let's block ads! (Why?)



2019-08-31 11:11:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZGh0dHBzOi8vd3d3Lmxhcmlzc2FuZXQuZ3IvMjAxOS8wOC8zMS9pZG91LXRvLWZvbmlrby1jaGFsaS10b3UtbG91bmEtcGFyay1naWEtdGluLTEzY2hyb25pLW1hdGhpdHJpYS_SAQA?oc=5

Halaman Selanjutnya >>>>


No comments:

Post a Comment