Pages

Thursday, January 2, 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Εμβάθυνση συνεργασίας σε άμυνα, επενδύσεις και τουρισμό - Η Καθημερινή

Συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Εμβάθυνση συνεργασίας σε άμυνα, επενδύσεις και τουρισμό - Η Καθημερινή

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης με τον ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, επιβεβαιώθηκε η στενή σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Ισραήλ και συζητήθηκε η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας σε πολλά μέτωπα, όπως η αμυντική βιομηχανία, οι επενδυτικές ροές και ο τουρισμός, όπως αναφέρεται σε σχετική κυβερνητική ενημέρωση. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επισκόπηση των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή και οι δύο πλευρές συνέπεσαν στην ανάλυσή τους.
     
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η συνεργασία για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή επιτρέπει την ανάπτυξη και την ευρωστία όλων των χωρών της γειτονιάς μας.
     
Στον σύντομο διάλογο που είχαν στην έναρξη της συνάντησης, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ πρότεινε να δημιουργηθεί μία τριμερή δύναμη πυρόσβεσης, μαζί με την Κύπρο, ώστε να μην χρειάζεται κάθε χώρα να κάνει δαπάνες ξεχωριστά.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον για μια τέτοια πρωτοβουλία τονίζοντας «μας ενδιαφέρει πολύ η κοινή χρήση μέσων όσον αφορά την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Θα έχουμε περισσότερες με την πάροδο του χρόνου».

Let's block ads! (Why?)



2020-01-02 15:25:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMimAFodHRwczovL3d3dy5rYXRoaW1lcmluaS5nci8xMDU4NTE2L2FydGljbGUvZXBpa2Fpcm90aHRhL3BvbGl0aWtoL3N5bmFudGhzaC1taHRzb3Rha2gtLS1uZXRhbmlheG95LWVtdmE4eW5zaC1zeW5lcmdhc2lhcy1zZS1hbXluYS1lcGVuZHlzZWlzLWthaS10b3lyaXNtb9IBAA?oc=5

Halaman Selanjutnya >>>>


No comments:

Post a Comment