Pages

Thursday, August 8, 2019

Ακαριαίος θάνατος λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος για την 34χρονη στην Ικαρία - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Ακαριαίος θάνατος λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος για την 34χρονη στην Ικαρία - Η Εφημερίδα των Συντακτών

AP Photo/Aris Kalogerou, FILE

Σε πτώση από μεγάλο ύψος αποδίδει τον θάνατο της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που μετέβη στο νησί προκειμένου να κάνει αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα αλλά και μια πρώτη εξέταση του πτώματος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καρακούκης ανέφερε πως «μακροσκοπικά φαίνεται πως όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση» και ότι «η σημειολογία που διέκρινα είναι πτώση από ύψος».

Όπως ανέφερε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, που πραγματοποιούσε διακοπές στο νησί, ήταν ακαριαίος.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες, υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Δορυφορικές κηλίδες που να δείχνουν ότι εσύρθη εν ζωή δεν υπάρχουν», διευκρίνισε ο ιατροδικαστής.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η περαιτέρω έρευνα θα συνεχιστεί στο νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως με εργαστηριακές εξετάσεις, όπου αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η σορός της 34χρονης.

Η νεαρή γυναίκα είχε βγει το πρωί της Δευτέρας για τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ. Ο σύντροφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς επιτυχία και αναγκάστηκε να καλέσει τις Αρχές για να ζητήσει τη συνδρομή τους. Έπειτα από σχεδόν τρεις ημέρες ερευνών βρέθηκε χθες το πτώμα της σε δύσβατη χαράδρα 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε.

Let's block ads! (Why?)



2019-08-08 11:07:44Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMid2h0dHBzOi8vd3d3LmVmc3luLmdyL2VsbGFkYS9rb2lub25pYS8yMDY2NDJfYWthcmlhaW9zLXRoYW5hdG9zLWxvZ28tcHRvc2lzLWFwby1tZWdhbG8teXBzb3MtZ2lhLXRpbi0zNGhyb25pLXN0aW4taWthcmlh0gEA?oc=5

Halaman Selanjutnya >>>>


No comments:

Post a Comment